Årskort zoo. Se de fede årskort fordele

Årskort

Årskort zoo

Medlemskabet er bindende og kan ikke opsiges eller refunderes i gyldighedsperioden. Med årskort til Glyptoteket får du adgang i et helt år til Glyptotekets fantastiske samling, de mange særudstillinger på internationalt niveau, museets afslappende Vinterhave og smukke arkitektur. Årskortholderen har ansvaret for, at årskortet ikke bliver brugt af andre. Europas største anlæg med brillebjørne og det 9 m høje klatrestativ, Skywalk. Til de af vores årskortholdere som måtte ønske det, tilbyder vi desuden kompensation for antallet af lukkedage. Ingen former for billetter kan ombyttes til kontanter. Her får du tre vidt forskellige oplevelser på samme billet: zoo til fods, safaripark i egen bil og den imponerende dinosaurpark.

Nächster

Zoologisk Have København

Årskort zoo

Inddragne årskort bliver ikke leveret tilbage, og de bliver hverken helt eller delvist refunderet. Faciliteterne bliver jævnligt moderniseret, så dyrene kan opleves på en måde, der bedst imiterer deres naturlige habitater. Med et årskort har du gratis entré til Jul i Zoo, du kan tage en ven gratis med i Zoo i den særlige årskortweekend og deltage i overnatning på savannen til særpris. Gavekortet er gyldigt i 36 måneder fra købsdatoen og kan ombyttes til årskort, billetter eller bruges i butik og restauranter, når Zoo åbner igen, eller når du ønsker det. Here you can see Nordic wildlife, rare breeds, pets and exotic creatures. Årskortet er strengt personligt og det må kun bruges af den person, det er udstedt til årskortholderen. Årskortet gælder ét år frem fra den dato, hvor kortet købes.

Nächster

Welcome to Skansen

Årskort zoo

Der skal forventes 4- 5 arbejdsdage i leveringstid. De fordele, du får som årskortholder, er de fordele, der er gældende på det tidspunkt, dit årskort træder i kraft. I stedet kan du gå ind og ud lige når det passer dig, indenfor havens åbningstid. Oplev eksempelvis den storslåede Arktiske Ring eller det nye flotte elefanthus. Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger, og se verden fra oven som en giraf - i Zoologisk Have København venter alverdens skønne opdagelser for dig og din familie! Bruger andre dit årskort, medfører det, at kortet bliver inddraget og annulleret.

Nächster

Priser

Årskort zoo

Børn må ikke være fyldt 12 år på tidspunktet, hvor et Årskort Barn udstedes. Dog er der maksimum 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af årskortet. The Skansen Aquarium and Our Africa feature exotic animals including monkeys, birds, reptiles and insects. . Du skal blot besøge museet tre gange på et år, før årskortet er tjent hjem. Herunder kan du se alle dine fordele som årskortholder samt salgsbetingelser. Dette billede bliver gemt elektronisk og bliver ved besøg i Aalborg Zoo vist på en skærm, der er synlig for kontrolløren ved indgangen.

Nächster

Welcome to Skansen

Årskort zoo

Der kan forekomme prisstigning på Zookort i tilfælde af at gavekortkoderne først indløses efter 1 år eller mere efter købsdatoen. Lyt til Sebastian Klein, der fortæller spændende og seje facts om dyrene, som du møder på safarituren. Har du ikke egen bil med, eller foretrækker du en guidet tur rundt i parken, kan du købe billet og tage med. Bruger andre dit årskort, medfører det, at kortet bliver inddraget og annulleret. Hvis du allerede har et årskort, takker vi dig mange gange for din støtte og beder om forståelse for, at du ikke kan benytte dit årskort i øjeblikket. Zoo Du kan til fods gå rundt ad det cirka seks km lange stisystem og opleve masser af dyr: Elefanter, kameler, ulve, gorillaer og mange flere. Som kompensation herfor vil vi i foråret 2021 afholde en ekstra årskortholderweekend udover den, vi traditionelt holder sidst på året.

Nächster

Zoologisk Have København

Årskort zoo

Mistes årskortet, skal man straks kontakte Aalborg Zoo, så årskortet kan blive spærret. Medlemskabet er bindende og kan ikke opsiges eller refunderes i gyldighedsperioden. De fordele, du får som årskortholder, er de fordele,der er gældende på det tidspunkt, dit årskort træder i kraft. Du kan herudover deltage i masser af forskellige arrangementer året rundt. Bliver et mistet årskort, uden at der er bestilt spærring, benyttet af en anden person end årskortholderen, anser Aalborg Zoo det for at være misbrug, og årskortet vil blive inddraget. Dina personuppgifter är viktiga för oss! Husk, at gavekortkoderne skal indløses til Zookort.

Nächster

Besøg zoo

Årskort zoo

Forsolgte billetter kan efter specielle regler refunderes med et af Aalborg Zoos fastlagt beløb i forbindelse med køb af årskort. Safari Er du i , kan du følge safariruten gennem Syd- og Nordamerika, de afrikanske savanner og ind i løvernes territorium. Gå gennem tidsaldrene og mød blandt andet den kæmpestore Argentinosaurus og den livsfarlige Tyrannosaurus rex. Det er køberen af et givent årskort, der skal dokumentere alder på købstidspunktet. Man får ikke årskortet tilbage ved inddragelse, og man får hverken helt eller delvist penge tilbage, hvis der sker inddragelse af årskortet.

Nächster

Priser

Årskort zoo

Når gavekortkoden er indløst, har Zookortet en gyldighed på 1 år fra datoen for indløsning. De installeras vanligtvis bara i samband med du som användare gör vissa val, t ex säkerhetspreferenser, inloggning eller ett formulär. Har du spørgsmål om årskortet, skal du henvende dig skriftligt eller telefonisk til Aalborg Zoo. Gavekortet sendes til dig i din mailboks. Har man ikke sit gyldige årskort med, betales 25,- kr.

Nächster